Fordelene ved en el-scooter

Fordelene ved at bruge en el-scooter

el scooter

En el-scooter er et muligt transportmiddel for voksne og børn. De brugs af ældre, som har svært ved at gå. El-scooteren sparer dem for en masse smerte og det gør også, at de kommer hurtigere omkring. Udover at en el-scooter bruges af folk, som overhovedet ikke kan gå, så bruges de også af folk, som har svært ved det eller som er delvist handikappede.

En el-scooter kan tillade folk, som tidligere var fanget i deres eget hjem, at komme ud og nyde friheden, som genopstår, når man får mulighed for at bevæge sig rundt igen.

En kørestol og en el scooter har samme fundamentale mål: De hjælper folk, som ikke selv kan gå, med at klare dagens gøremål. Fordelen ved at bruge en el-scooter er at den er eldreven og derved ikke kræver, at dens bruger har en veludviklet overkrop, da det er fysisk anstrengende at køre i rullestol. En kørestolsbruger har både brug for stærke skuldre, arme og et godt greb for at tvinge sig selv frem. Det vil være særligt hårdt at overkomme ramper, hvis man bruger en kørestol.

En el-scooter vil typisk køre med en hastighed mellem 5 og 15 kilometer i timen. Du vil typisk skulle lade dem stå og lade op, når du går i seng og så er den klar, når du vågner op om morgnen. Scooteren vil dernæst kunne holde en del timer inden den igen skal oplades. Fordi batteriet netop har en begrænset levetid, vil der ofte være et ekstra batteri, som følger med. En sådan scooter kan også være drevet af benzin, men de er ofte mere højlydte og ikke lige så praktiske.

En scooter er ikke blot lige så funktionel som en motordreven kørestol, men den giver også dens bruger samme komfort, som en normal scooter har.

Reklamer

1 comment so far

  1. Dicte on

    Må børn under femten bruge den


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: