rengøring københavn

Tips til, hvordan du rengører dit hus hurtigt og effektivt

Hvis du vil gøre dit hus rent på ingen tid, er det en god ide at have både dine rengøringsmidler og rengøringsobjekter inden for rækkevidde for at spare tid, så du ikke hele tiden skal gå frem og tilbage efter dem. Hvis rengøringsmidlerne ikke er gemt for langt væk, vil det også gå hurtigere med at komme igang, hvis du lige pludselig får lysten til at trække støvsugeren frem og rengøre dit hus.

Et andet tip er desuden altid at starte med det værste.

Hvis du starter med at tage den værste del af rengøringen først, er den også først overstået. Tænk på det på denne måde: Hvis du allerede har været igang med at gøre rent i flere timer tænker du næppe, at du gerne vil igang med det allerværste. Derimod, hvis det allerværste allerede er klaret, bliver det kun lettere og lettere. Når først det værste er overstået vil det virke som en betydeligt mindre opgave at klare resten.

Det tredje råd er ikke at rengøre ting, som ikke har brug for at blive rengjort.

Hvis du f.eks. ved, at du skal rengøre køleskabet en gang hver anden måned er der ingen grund til at inddrage det i din ugentlige oprydnings og rengøringsproces. Dette kan for eksempel også gælde gæstetoilettet – hvis det ikke er blevet brugt de sidste par uger, er der ingen grund til at gøre det rent igen.

4. råd:

Gør rent, hvis du bemærker, der er noget skidt. Hvis du spilder et glas mælk eller noget lignende vil det være betydeligt lettere at rydde op nu, end hvis man venter et par dage og det tørrer ind. Når det tørrer ind, bliver det ti gange så svært at få rent. Dette gælder også opvasken.

Råd nummer fem.

Brug kemikalier i moderate mængder. Hvis du bruger for mange kemikalier vil det slide på diverse overflader, og selvom det ikke nødvendigvis betyder, at du skal gøre rent oftere, så betyder det alligevel, at tingene ikke holder lige så lang tid, som de normalt ville. Det er desuden vigtigt at starte oppefra og så gå ned. Ved at gøre det på denne måde, sørger du for, der ikke er yderligere ting, som falder ned og gør gulvet beskidt, når du lige har brugt til på at støvsuge eller feje det.

Sjette råd.

Det er altid lettere at gøre det tørre først og dernæst det våde. Hvis gulvet er beskidt, start da først med at støvsuge eller feje det. Når det er gjort, kan du dernæst vaske gulvet.

Når du så endelig er færdig med at gøre rent, bør du sørge for, at få tingene sat ordentligt væk, hvor de dog er til at finde, så du ikke skaber en unødig byrde for din næste rengøring.

Rengøring København
Erhvervsrengøring København
Rengøringsfirma København

DANWI Rengøring
Store Kongensgade 77
1264 København K
Telefon 43991529

Reklamer

No comments yet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: